Indretningsarkitekt - Indretning af boliger, erhverv mm.

Unikke løsninger

Gode materialer

Indretning og arkitektur

Indretning med blik for helheden  

Therkildsen Arkitektur beskæftiger sig med arkitektur som en helhed. Hertil hører indretningen.

Indretningen er en central del af et rums eller en bygnings funktion. Man kan designe et bygning nok så godt, men hvis den ikke understøttes af de rigtige møbler og den rigtige belysning, kan det være omsonst.

Som indretningsarkitekt hjælper vi eksempel:

  • Restauranter og caféer
  • Kontorer og erhvervsdomiciler
  • Institutioner
  • Private hjem 

Du er velkommen til at kontakte os på 24 96 46 90, hvis du vil høre mere om hvordan vi kan skabe det rigtige miljø for dig.

Indretning som spidskompetence

Jeg har gennem de sidste 20 år gjort indretning til en af mine særlige kompetencer som arkitekt. Uanset opgaven og kunden tager indretningen udgangspunkt i gode materialer og intellingente løsninger. 

Ekslusivitet og elegance

Kendetegnene ved den stil som Therkildsen arkitektur står for er, at den skal tage udgangspunkt i brugeren af den pågældende arkitektur og indretning. Generelt arbejder jeg dog mod at skabe rum der emmer af stil og elegance og samtidig skiller sig ud fra normen.

Dialog er udgangspunkt for det gode resultat

Når du skal have designet din bolig, forretning, erhvervsdomicil eller restaurant/café tager jeg udgangspunkt i dig eller din virksomhed. Jeg kommer med kreativitet og erfaring, men resultatet skal afspejle dig, din vision og personlige stil.

Få en uforpligtende samtale

Hvis du går med en en drøm om en unik indretning eller en arkitekttegnet bolig, kan du udfylde formularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Et udpluk af vores referencer