Belysning - få den rigtige lyssætning

Unikke løsninger

Gode materialer

Indretning og arkitektur

Belysning bør tænkes ind i din indretning

Therkildsen arkitektur tænker lys ind i alle arkitektopgaver for erhverv og private, om det er indretning, tegning af nyt hus eller erhvervsdomicil.

Vi rådgiver om lysindfald og belysning for eksempelvis:

  • Boliger
  • Restauranter og caféer
  • Kontorer og domiciler

Få rådgivning til den rigtige indretning med lys til privat og erhverv. Ring, og hør mere på 24 96 46 90.

Hvorfor er belysning vigtigt

Belysningen er vigtigere end mange tror. Det rigtige lys kan løfte et rum og dets funktion. Ligeså kan den forkerte belysning påvirke rummets æstetiske udtryk of funktion negativt.

God belysning kan forbedre arbejdsmiljø og produktivitet

Det har længe været vidst at dårlig belysning i et kontormiljø kan være skyld i hovedpiner og anden mistrivsel. Ligeledes kan god belysning løfte stemningen og indeklimaet i et rum.

Belysningsplan og helheden

Jeg tænker belysning ind i helheden og udarbejder en løsning der passer til det enkelte projekt. Belysning og indretning skal passe sammen. Begge dele skal samtidig passe til bygningen, rummet og menneskene der bruger rummet.

Du kan læse mere om mit arbejde som indretningsarkitekt her.

Valg af lyskilder - uafhængig rådgivning

Jeg har IKKE udvalgt nogle specifikke belysningsleverandører, da jeg ønsker at skabe belysningsløsninger, der passer til det enkelte projekt.

Jeg skal ikke sælge lamper, men jeg skal skabe lyssætning der virker til dig og dit hjem eller virksomhed.  

Jeg bruger som regel ikke LED pærer i mine løsninger. Det kan godt være, at forbruget umiddelbart virker billigere ved en beregning, end en konventionel lyskilde.

Men LED spot holder sjældent så lang tid som der står angivet fra le- verandøren, og da en LED pære er meget dyrere i anskaffelse, end en alm. spot pære, ender det som regel med, at LED løsningen er langt dyrere.

Få en uforpligtende samtale

Hvis du går med en en drøm om en unik indretning eller en arkitekttegnet bolig, kan du udfylde formularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Et udpluk af vores referencer