Arkitekt til erhverv

Unikke løsninger

Gode materialer

Indretning og arkitektur

Skal I have tegnet eller renoveret et erhvervsdomicil?

Therkildsen arkitektur er en tegnestue med stor erfaring inden for design og arkitektur for erhverv. Så skal din virksomhed have et nyt domicil eller skal det gamle renoveres, kan jeg hjælpe dig.

  • Nyudvikling af erhvervsejendomme
  • Renovering og ombyg af erhvervsejendomme
  • Design af arkitektonisk identitet

Du er velkommen til at kontakte mig på 24 96 46 90, hvis din virksomhed skal have nyt domicil eller ombygget ehvervsejendommen.

Brand og arkitektur

Når du vælger det æstetiske udtryk for din virksomhed indvendigt og udvendigt, vælger du på samme tid en kommunikation om dit brand. Hvad signalerer indretning of arkitektur om din virksomhed? Er den eksklusiv og luksuriøs? Er den åben og tilgængelig? 

Hvilken historie har dit brand og hvad du gerne fortælle? Disse ting spiller sammen med arkitektur og indretning om det er tilsigtet eller ej. Jeg designer det visuelle udtryk til din ehvervsejendom ud fra dine ønsker og det brand du har eller vil have.

Hvem kan drage nytte af min ekspertise?

Vi har stor erfaring med at udføre alle former for arkitektarbejde, eksempelvis tegning af bygning og indretning for restauranter, forretninger, større virksomheder mm. 

Få en uforpligtende samtale

Hvis du går med en en drøm om en unik indretning eller en arkitekttegnet bolig, kan du udfylde formularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Et udpluk af vores referencer